INZERCE

Zdroj: Pixabay : congerdesign

Vylepšení červeného zelí z konzervy

Tento jednoduchý recept vám pomůže zlepšit chuťový zážitek z červeného zelí z konzervy. S pouhými několika dalšími surovinami se z červeného zelí stane jemná příloha, která skvěle doprovodí pečené maso nebo ryby.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 Sklo červené zelí Přidáno do
  • 1 malé Cibule Přidáno do
  • 1 KL cukr Přidáno do
  • 100 ml červené víno Přidáno do
  • 2 KL Balsamico Ocet Přidáno do
  • 1 Štipka sůl Přidáno do
  • 1 Štipka pepř Přidáno do
  • 1 KL máslo Přidáno do
INZERCE

Postup

15 min.
1. Krok

Cibuli jemně nasekat a na pánvi s máslem zesklovatet.

2. Krok

Přidejte cukr a nechte zkaramelizovat.

3. Krok

Přidejte červené zelí z sklenice a přilijte červené víno a balzamikový ocet.

4. Krok

Celé to nechte asi 5 minut probublávat na středním ohni.

5. Krok

Ochutnejte solí a pepřem a podávejte.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Smažené

489 recepty

Zelí

164 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Dorty

318 recepty