INZERCE
Zdroj: Pixabay : congerdesign
Vylepšení červeného zelí z konzervy
Tento jednoduchý recept vám pomůže zlepšit chuťový zážitek z červeného zelí z konzervy. S pouhými několika dalšími surovinami se z červeného zelí stane jemná příloha, která skvěle doprovodí pečené maso nebo ryby.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 Sklo červené zelí
- 1 malé Cibule
- 1 KL cukr
- 100 ml červené víno
- 2 KL Balsamico Ocet
- 1 Štipka sůl
- 1 Štipka pepř
- 1 KL máslo
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
15 min.
1. Krok
Cibuli jemně nasekat a na pánvi s máslem zesklovatet.
2. Krok
Přidejte cukr a nechte zkaramelizovat.
3. Krok
Přidejte červené zelí z sklenice a přilijte červené víno a balzamikový ocet.
4. Krok
Celé to nechte asi 5 minut probublávat na středním ohni.
5. Krok
Ochutnejte solí a pepřem a podávejte.