INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/Ld0ZnTJRQXVXkW3t9UdT/26df0d14ba9d542cb7f79f58ad8a43.jpeg)
Zdroj: Ryzhkov from Getty Images
Vepřové plátky
Tradiční polské jídlo, které je vždy populární. Dobře uvařené a ochucené vepřové plátky jsou skutečným potěšením pro gurmány.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 4 kusy Vepřový řízek
- 1 čajová lžička Soli
- 1 kus Cibule
- 2 stroučky Česnek
- 2 čajové lžičky mletého pepře
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Ochucí vepřovou pečeni. Vepřovou pečeni pečlivě očistěte od tuku, nakrájejte na řízky, osolte a opepřete z obou stran.
2. Krok
Smaž kotlety. Na pánvi rozehřej olej, přidej jemně nasekanou cibuli a česnek, smaž do doby, než se cibule zasklí. Přidej kotlety ze vepřového a smaž z obou stran do chvíle, kdy budou mít zlatavou barvu.
3. Krok
Vař rostliny.