INZERCE

Zdroj: Ryzhkov from Getty Images

Vepřové plátky

Tradiční polské jídlo, které je vždy populární. Dobře uvařené a ochucené vepřové plátky jsou skutečným potěšením pro gurmány.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 4 kusy Vepřový řízek Přidáno do
  • 1 čajová lžička Soli Přidáno do
  • 1 kus Cibule Přidáno do
  • 2 stroučky Česnek Přidáno do
  • 2 čajové lžičky mletého pepře Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Ochucí vepřovou pečeni. Vepřovou pečeni pečlivě očistěte od tuku, nakrájejte na řízky, osolte a opepřete z obou stran.

2. Krok

Smaž kotlety. Na pánvi rozehřej olej, přidej jemně nasekanou cibuli a česnek, smaž do doby, než se cibule zasklí. Přidej kotlety ze vepřového a smaž z obou stran do chvíle, kdy budou mít zlatavou barvu.

3. Krok

Vař rostliny.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty