INZERCE

Zdroj: Ryzhkov from Getty Images

Vepřové plátky

Tradiční polské jídlo, které je vždy populární. Dobře uvařené a ochucené vepřové plátky jsou skutečným potěšením pro gurmány.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 4 kusy Vepřový řízek Přidáno do
  • 1 čajová lžička Soli Přidáno do
  • 1 kus Cibule Přidáno do
  • 2 stroučky Česnek Přidáno do
  • 2 čajové lžičky mletého pepře Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Ochucí vepřovou pečeni. Vepřovou pečeni pečlivě očistěte od tuku, nakrájejte na řízky, osolte a opepřete z obou stran.

2. Krok

Smaž kotlety. Na pánvi rozehřej olej, přidej jemně nasekanou cibuli a česnek, smaž do doby, než se cibule zasklí. Přidej kotlety ze vepřového a smaž z obou stran do chvíle, kdy budou mít zlatavou barvu.

3. Krok

Vař rostliny.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty