INZERCE
Vepřové maso s hořčičnou omáčkou
Recept na vepřové maso s hořčičnou omáčkou, vhodné k obědu nebo večeři.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 800 g vepřového masa
- 2 lžíce Hořčice
- 3 lžíce Rostlinný olej
- 2 ks cibule
- 2 stroužky Česnek
- 200 ml Smetana na vaření
- Sůl a černý pepř podle chuti
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Maso omyjte, osušte a nakrájejte na plátky. Každý kousek osolte, opepřete a potřete hořčicí. Nechte asi 30 minut odpočívat.
2. Krok
Na pánvi rozehřejte olej a maso opečte z obou stran dozlatova.
3. Krok
Cibuli nakrájejte nadrobno a přidejte ji do pánve k masu. Přidejte rozdrcený česnek. Vše společně smažte, dokud cibule nezesklovatí.
4. Krok
Poté maso zalijte vodou, přidejte smetanu na vaření a promíchejte. Osolte a opepřete a pod pokličkou vařte asi 20 minut.
5. Krok
Podávejte s oblíbenou přílohou, například s rýží nebo bramborovou kaší.