INZERCE

Zdroj: phbcz from Getty Images

Vepřové maso s červenými fazolemi

Recept na dušené vepřové maso s červenými fazolemi, který se hodí na všední i slavnostní stůl.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g vepřového masa Přidáno do
  • 1 ks plechovka červených fazolí Přidáno do
  • 2 ks cibule Přidáno do
  • 3 stroužky Česnek Přidáno do
  • 2 lžíce Směsi koření na vepřové maso Přidáno do
  • Sůl a mletý černý pepř Přidáno do
  • olivový olej Přidáno do
INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Začněte přípravou vepřového masa. Maso nakrájejte na menší kousky.

2. Krok

Na pánvi rozehřejte olivový olej a nejprve na něm osmahněte cibuli, poté přidejte nakrájené maso a smažte, dokud nebude zvenku pěkně zlatavé.

3. Krok

Po chvíli přidejte rozdrcený česnek a osmahněte ho také.

4. Krok

Maso ochuťte kořením na maso, solí a černým pepřem. Vše dobře promíchejte a nechte dusit na mírném ohni pod pokličkou.

5. Krok

Asi po 20 minutách přidejte červené fazole do pánve s nálevem.

6. Krok

Povařte ji několik minut s masem a podávejte s chlebem.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty