INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/_kPe4Wf5PRPGON-JNng8/0b126238e4db9d5884ce0637c7aa86.jpeg)
Zdroj: phbcz from Getty Images
Vepřové maso s červenými fazolemi
Recept na dušené vepřové maso s červenými fazolemi, který se hodí na všední i slavnostní stůl.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 500 g vepřového masa
- 1 ks plechovka červených fazolí
- 2 ks cibule
- 3 stroužky Česnek
- 2 lžíce Směsi koření na vepřové maso
- Sůl a mletý černý pepř
- olivový olej
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
90 min.
1. Krok
Začněte přípravou vepřového masa. Maso nakrájejte na menší kousky.
2. Krok
Na pánvi rozehřejte olivový olej a nejprve na něm osmahněte cibuli, poté přidejte nakrájené maso a smažte, dokud nebude zvenku pěkně zlatavé.
3. Krok
Po chvíli přidejte rozdrcený česnek a osmahněte ho také.
4. Krok
Maso ochuťte kořením na maso, solí a černým pepřem. Vše dobře promíchejte a nechte dusit na mírném ohni pod pokličkou.
5. Krok
Asi po 20 minutách přidejte červené fazole do pánve s nálevem.
6. Krok
Povařte ji několik minut s masem a podávejte s chlebem.