INZERCE

Zdroj: studioist from Getty Images

Vejce s volským okem

Klasická italská snídaně, vejce occhio di bue, je jednoduchá, ale chutná. Skvěle se hodí k rychlému obědu nebo vydatné snídani.

INZERCE

Ingredience

porce
2
  • 4 vajíčka Přidáno do
  • 2 lžíce olivový olej Přidáno do
  • sůl a pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

10 min.
1. Krok

Zahřejte olej v velké pánvi na středním ohni.

2. Krok

Jemně rozbijte vejce do pánve.

3. Krok

Posypete vejce solí a pepřem dle chuti.

4. Krok

Přikryjte pánev a vařte po dobu 2-4 minut, nebo dokud není bílé vejce zcela uvařeno a žloutek je stále tekutý.

5. Krok

Podávejte teplé. Dobrou chuť!

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty