INZERCE
Zdroj: Pixabay
Vánoční punč krok za krokem
Vánoční punč je neodmyslitelnou součástí vánočního stolu. Jeho sladká a kořeněná chuť dodá každému vánočnímu večírku příjemnou atmosféru.
INZERCE
Ingredience
porce
10
- 1 l voda
- 1 kg krystalový cukr
- 1 l rum
- 1 l brandy
- 1 l červeného vinného octa
- 4 pomeranče
- 4 Citrony
- 2 lžičky hřebíčku
- 2 lžičky nového koření
- 1 lžička badyánu
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
45 min.
1. Krok
V hrnci zahřejte vodu s cukrem a nechte rozpustit.
2. Krok
Přidejte rum, brandy, červený vinný ocet, nastrouhanou kůru z pomerančů a citrónů, hřebíček, nové koření a badyán.
3. Krok
Směs zahřívejte po dobu asi 10-15 minut, ale nevařte.
4. Krok
Hotový punč nechte vychladnout a poté ho přefiltrujte do lahví.
5. Krok
Před servírováním nechte punč vychladnout.