INZERCE

Zdroj: Pixabay

Vánoční punč krok za krokem

Vánoční punč je neodmyslitelnou součástí vánočního stolu. Jeho sladká a kořeněná chuť dodá každému vánočnímu večírku příjemnou atmosféru.

INZERCE

Ingredience

porce
10
  • 1 l voda Přidáno do
  • 1 kg krystalový cukr Přidáno do
  • 1 l rum Přidáno do
  • 1 l brandy Přidáno do
  • 1 l červeného vinného octa Přidáno do
  • 4 pomeranče Přidáno do
  • 4 Citrony Přidáno do
  • 2 lžičky hřebíčku Přidáno do
  • 2 lžičky nového koření Přidáno do
  • 1 lžička badyánu Přidáno do
INZERCE

Postup

45 min.
1. Krok

V hrnci zahřejte vodu s cukrem a nechte rozpustit.

2. Krok

Přidejte rum, brandy, červený vinný ocet, nastrouhanou kůru z pomerančů a citrónů, hřebíček, nové koření a badyán.

3. Krok

Směs zahřívejte po dobu asi 10-15 minut, ale nevařte.

4. Krok

Hotový punč nechte vychladnout a poté ho přefiltrujte do lahví.

5. Krok

Před servírováním nechte punč vychladnout.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Saláty

266 recepty

Jablko

155 recepty

Dýně

50 recepty

Rýže

175 recepty

Dorty

317 recepty

Oběd

2788 recepty

Masové pokrmy

1370 recepty

Dršťky

118 recepty