INZERCE
Zdroj: Pixabay: Couleur
Vánoční horká čokoláda
Následující recept je báječná vánoční horká čokoláda, kterou jsem dělala už nesčetněkrát a vždycky mě těší, když vidím, jak ji lidé jedí s jiskřícíma očima. A co víc, zvládne ji snadno každý, protože nevyžaduje žádnou vážnou zručnost.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 4 hrnek mléko
- 200 g Hořká čokoláda
- 4 polévková lžíce cukr
- 1 čajová lžička Vanilkový extrakt
- 1 štipka sůl
- šlehačka na povrchu
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
10 min.
1. Krok
Odměříme a připravíme ingredience. Čokoládu nasekáme a mléko nalijeme do hrnku.
2. Krok
Mléko zahřejte ve velkém hrnci na mírném ohni. Nevařte ho, protože se snadno připálí!
3. Krok
Po zahřátí přidejte čokoládu a cukr a promíchejte.
4. Krok
Pomalu míchejte, dokud se čokoláda zcela nerozpustí.
5. Krok
Když má pěkně tmavě hnědou barvu, přidejte vanilkový extrakt a špetku soli.