INZERCE
Treska v hořčičné omáčce s bramborem
Jak důležité je zařadit do našeho jídelníčku ryby asi není nutné připomínat. Dneska mám pro vás super rychlý recept na tresku. Recept je svěží jako vánek ze středomoři a hotový na jednu otočku na podpatku.
INZERCE
Ingredience
porce
1
- 200 g tresky tmavé filet
- 6 šery rajčat
- 2 větší brambory nakrájené na tenké plátky
- 1 stroužek česneku
- 1 lzice plnotučné hořčice
- 4 lžíce nadrobno nakrájené zelené petrželky
- sůl pepř
- špetku čili vloček a oregana
- 250 ml vody já používám Pí vodu BCS
- 40 ml olivového oleje
- šťáva z citronu z půl citronu
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
40 min.
1. Krok
1. Na pánvi rozehřejte olivový olej, restujte 1-2’ rajčata a česnek. Přidejte hořčici, tresku, brambory, okořeňte solí, pepřem, čili vločkami a oreganem.
2. Krok
2. Zalijte vodou, přidejte petrželovou nať a citronovou šťávu. Přikryjte a duste na mírném ohni cca 25-30’.
3. Krok
3. V průběhu dušení kontrolujte tekutiny, je-li potřeba podlijte. Dochuťte solí, pepřem a citronovou šťávou.