INZERCE

Zdroj: Proformabooks Getty Images Pro

Těstoviny s bryndzovou omáčkou

Vynikající slovenská klasika - těstoviny s bryndzovou omáčkou.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Omáčka

  • 200 g bryndza Přidáno do
  • 300 ml smetana na vaření Přidáno do
  • 2 kus česnek Přidáno do
  • 1 kus cibule Přidáno do
  • 1 kus máslo Přidáno do
  • Bylinky Přidáno do

Těstoviny

  • 500 g těstoviny Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

1. Na pánvi na másle orestujeme drobno nasekanou cibuli, dokud nezačne měnit barvu. Následně přidáme prolisovaný česnek a vše dobře promícháme.

2. Krok

2. Přidáme brynzu, kterou smícháme se smetanou na vaření. Vaříme na nízké teplotě, dokud se brynza nerozpustí a výsledná omáčka nebude hladká. Nakonec přidáme bylinky podle chuti.

3. Krok

3. Mezitím uvaříme těstoviny podle návodu na balení. Vodu nesolíme, brynza je sama o sobě dostatečně slaná.

4. Krok

Uvařené těstoviny scedíme a promícháme s bryndzovou omáčkou.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Saláty

266 recepty

Jablko

155 recepty

Dýně

50 recepty

Rýže

175 recepty

Dorty

317 recepty

Masové pokrmy

1371 recepty

Dršťky

118 recepty

Oběd

2789 recepty