INZERCE
Zdroj: Proformabooks Getty Images Pro
Těstoviny s bryndzovou omáčkou
Vynikající slovenská klasika - těstoviny s bryndzovou omáčkou.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Omáčka
- 200 g bryndza
- 300 ml smetana na vaření
- 2 kus česnek
- 1 kus cibule
- 1 kus máslo
- Bylinky
Těstoviny
- 500 g těstoviny
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
1. Na pánvi na másle orestujeme drobno nasekanou cibuli, dokud nezačne měnit barvu. Následně přidáme prolisovaný česnek a vše dobře promícháme.
2. Krok
2. Přidáme brynzu, kterou smícháme se smetanou na vaření. Vaříme na nízké teplotě, dokud se brynza nerozpustí a výsledná omáčka nebude hladká. Nakonec přidáme bylinky podle chuti.
3. Krok
3. Mezitím uvaříme těstoviny podle návodu na balení. Vodu nesolíme, brynza je sama o sobě dostatečně slaná.
4. Krok
Uvařené těstoviny scedíme a promícháme s bryndzovou omáčkou.