INZERCE

Zdroj: Proformabooks Getty Images Pro

Těstoviny s bryndzovou omáčkou

Vynikající slovenská klasika - těstoviny s bryndzovou omáčkou.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Omáčka

  • 200 g bryndza Přidáno do
  • 300 ml smetana na vaření Přidáno do
  • 2 kus česnek Přidáno do
  • 1 kus cibule Přidáno do
  • 1 kus máslo Přidáno do
  • Bylinky Přidáno do

Těstoviny

  • 500 g těstoviny Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

1. Na pánvi na másle orestujeme drobno nasekanou cibuli, dokud nezačne měnit barvu. Následně přidáme prolisovaný česnek a vše dobře promícháme.

2. Krok

2. Přidáme brynzu, kterou smícháme se smetanou na vaření. Vaříme na nízké teplotě, dokud se brynza nerozpustí a výsledná omáčka nebude hladká. Nakonec přidáme bylinky podle chuti.

3. Krok

3. Mezitím uvaříme těstoviny podle návodu na balení. Vodu nesolíme, brynza je sama o sobě dostatečně slaná.

4. Krok

Uvařené těstoviny scedíme a promícháme s bryndzovou omáčkou.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

563 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1411 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty