INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/gJb6R7OB4rG9XmE0e4bG/aaeb35e925fa574724eb30d0d3f52d.png)
Tabbouleh
Tabbouleh je tradiční středovýchodní salát, který se skládá z čerstvé petrželky, bulguru (předvařené pšenice), rajčat, cibule, máty, citronové šťávy a olivového oleje.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 hrnek bulguru
- 2 hrnky horké vody
- půl hrnku nasekané petrželky
- půl hrnku nasekané máty
- čtvrt hrnku nasekané cibule
- 2 středně velké rajčata, nasekaná na malé kousky
- čtvrt hrnku organického olivového oleje
- čtvrt hrnku citronové šťávy
- sůl
- pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Naplňte hrnek bulguru horkou vodou a nechte ho stát asi 10-15 minut, dokud voda nedojde.
2. Krok
Mezitím nakrájejte petrželku, mátu a cibuli a rajčata nasekejte vše na malé kousky.
3. Krok
Když je bulgur připravený, přidejte nasekané bylinky, cibuli a rajčata.
4. Krok
Přidejte citronovou šťávu, olivový olej, sůl a pepř dle chuti. Smíchejte vše, dokud nedostane tabbouleh texturu.
5. Krok
Podávejte s pita chlebem, olivami a nasekaným zelením.