INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/jV4xbpvZ23ns1ye92VzX/5cde747fb01ff732309e3267eb81f8.jpeg)
Zdroj: Oleksandr Prokopenko from Getty Images
Smažený květák v těstíčku
Recept na vynikající smažený květák v těstíčku, který je vhodný k večeři nebo jako příloha k hlavnímu jídlu.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 ks velký květák
- 150 g Hladká mouka
- 2 ks Vejce
- sůl
- Koření
- olej na smažení
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
45 min.
1. Krok
Nejprve si připravte květák. Rozdělte ho na menší růžičky a vařte v osolené vodě asi 10 minut.
2. Krok
Poté připravte těsto. V míse smíchejte mouku, vejce, sůl a pepř.
3. Krok
Každou růžičku zarolujte do těsta.
4. Krok
Poté květák osmažte na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.