INZERCE
Skoricové sneky
Slavní sladcí šneci, připravení za 35 minut.
INZERCE
Ingredience
porce
8
Šneci
- 4 pl máslo
- 1 balení listové těsto
- 1 pl krystalový cukr
- 1 pl hnědý cukr
- 1 pl vanilkový cukr
- 1 čl skořice
Poleva
- 1 šálek moučkový cukr
- Štipka sůl
- 20 ml mléko
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
35 min.
1. Krok
POSTUP: Rozpusťte máslo. Všechny cukry smíchejte se skořicí.
2. Krok
Listové těsto rozválejte, potřete máslem a posypte směsí cukru.
3. Krok
Těsto rozválejte, nakrájejte na osm malých šneků a položte na plech (já jsem použila dortovou formu).
4. Krok
Pečte při teplotě 190 stupňů asi 20 minut.
5. Krok
Zatímco se šneci pečou, připravte polevu.
6. Krok
Mléko smíchejte s trochou cukru a přidejte sůl.
7. Krok
Pak opatrně přidejte zbytek cukru a promíchejte dohladka.
8. Krok
Po upečení přelijte šneky cukrovou polevou a nechte vychladnout.
9. Krok
OBSLUHA: Šneky naservírujte na talíř a podávejte. Skvěle se hodí k horkému čaji nebo kávě.
10. Krok
"Vaření je jako láska. Člověk by se mu měl věnovat naplno, nebo se mu nevěnovat vůbec." - Miroslav Horníček