INZERCE
Rybí polévka
Rybí polévka je starý recept, druhý chod připravovaný pokaždé jinak v závislosti na sezónnosti a dostupnosti různých druhů ryb.
INZERCE
Ingredience
porce
6
- 1 stonek celeru
- 1 mrkev
- 1 cibule
- Petržel
- 2 cherry rajčata
- 2 ks sezonní ryby
- 2 stroužky česneku
- 100 ml bílé víno
- petržel podle chuti čerstvá petržel
- Rajčatový protlak
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
120 min.
1. Krok
Vybrané ryby očistěte a vykuchejte. Hlavy, ocasy a kosti vložte do hrnce spolu s celerem, mrkví a cibulí nakrájenými na větší kousky. Přidejte také rajčata a litr vody. Přiveďte k varu a vařte nejméně hodinu a půl
2. Krok
Přidejte bílé víno.
3. Krok
Těsně předtím, než je vývar hotový, začněte připravovat ryby.