INZERCE

Zdroj: Jess Lessard Photography by Getty Images

Rosenkohl aus dem Ofen

Dieses köstliche Rosenkohlrezept ist einfach zuzubereiten und perfekt für ein gesundes, herbstliches Abendessen. Der Rosenkohl wird mit Olivenöl, Salz und Pfeffer gewürzt und im Ofen geröstet, bis er knusprig und goldbraun ist.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 kilogramme Růžičková kapusta Přidáno do
  • 3 Lžíce olivový olej Přidáno do
  • 1 Čajová lžička sůl Přidáno do
  • 1 Čajová lžička černý pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

1. Při přípravě růžičkového kelu v troubě předehřejte troubu na 220 stupňů Celsia. Plech vyložte pečicím papírem.

2. Krok

2. Očistěte růžičkovou kapustu, odstraňte vnější listy a rozpůlte ji. Dejte na připravený plech.

3. Krok

3. Zakápněte růžičkovou kapustu olivovým olejem a dochuťte solí a pepřem. Vše dobře promíchejte, aby byla růžičková kapusta rovnoměrně dochucená.

4. Krok

4. Pečte květák 20-25 minut v troubě, dokud není křupavý a zlatohnědý. Jednou promíchejte, abyste se ujistili, že se rovnoměrně peče.

5. Krok

5. Vyndat ze trouby opečené růžičky kapusty a podávat jako přílohu k svátečnímu jídlu.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Saláty

266 recepty

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1378 recepty

Sušení

28 recepty

Vánoční

83 recepty

Zelí

165 recepty

Rýže

176 recepty

Snídaně

662 recepty