INZERCE

Zdroj: Canva

Pevný krém z mascarpone

Znáte mascarpone? Tento italský krém, který se hodí do několika skvělých rceptů? V tomto receptu si ukážeme, jak připravit pevný krém z mascarpone a šlehačky.

INZERCE

Ingredience

porce
1
  • 250 g mascarpone Přidáno do
  • 100 ml šlehačky Přidáno do
  • 2 Lžíce cukru moučka Přidáno do
  • 1 čajová lžička vanilkového extraktu Přidáno do
INZERCE

Postup

80 min.
1. Krok

Prvně do mísy nalijte šlehačku a přidejte cukr moučka.

2. Krok

Šlehačku vyšlehejte na středně tvrdý šlehač.

3. Krok

Přidejte mascarpone a vanilkový extrakt do šlehačky.

4. Krok

Pomalu a opatrně promíchejte šlehačku s mascarpone, dokud nevznikne hladký a pevný krém.

5. Krok

Hotový nejlepší krém z mascarpone dejte do chladničky a nechte jej vychladnout minimálně na 1 hodinu.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty