INZERCE
Zdroj: Canva
Pevný krém z mascarpone
Znáte mascarpone? Tento italský krém, který se hodí do několika skvělých rceptů? V tomto receptu si ukážeme, jak připravit pevný krém z mascarpone a šlehačky.
INZERCE
Ingredience
porce
1
- 250 g mascarpone
- 100 ml šlehačky
- 2 Lžíce cukru moučka
- 1 čajová lžička vanilkového extraktu
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
80 min.
1. Krok
Prvně do mísy nalijte šlehačku a přidejte cukr moučka.
2. Krok
Šlehačku vyšlehejte na středně tvrdý šlehač.
3. Krok
Přidejte mascarpone a vanilkový extrakt do šlehačky.
4. Krok
Pomalu a opatrně promíchejte šlehačku s mascarpone, dokud nevznikne hladký a pevný krém.
5. Krok
Hotový nejlepší krém z mascarpone dejte do chladničky a nechte jej vychladnout minimálně na 1 hodinu.