INZERCE

Zdroj: Canva

Pevný krém z mascarpone

Znáte mascarpone? Tento italský krém, který se hodí do několika skvělých rceptů? V tomto receptu si ukážeme, jak připravit pevný krém z mascarpone a šlehačky.

INZERCE

Ingredience

porce
1
  • 250 g mascarpone Přidáno do
  • 100 ml šlehačky Přidáno do
  • 2 Lžíce cukru moučka Přidáno do
  • 1 čajová lžička vanilkového extraktu Přidáno do
INZERCE

Postup

80 min.
1. Krok

Prvně do mísy nalijte šlehačku a přidejte cukr moučka.

2. Krok

Šlehačku vyšlehejte na středně tvrdý šlehač.

3. Krok

Přidejte mascarpone a vanilkový extrakt do šlehačky.

4. Krok

Pomalu a opatrně promíchejte šlehačku s mascarpone, dokud nevznikne hladký a pevný krém.

5. Krok

Hotový nejlepší krém z mascarpone dejte do chladničky a nechte jej vychladnout minimálně na 1 hodinu.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty