INZERCE
Perníčkové tiramisu s mandarinkami
Rychlý dezert do skleničky ve vánočním duchu
INZERCE
Ingredience
porce
3
Suroviny
- 5 perníčky
- 100 ml vařená káva
- 250 g mascarpone
- 200 ml šlehačka
- 2 vanilkový cukr
- 1 čl skořice
- 175 g konzervované mandarinky
Dohotovení
- kakao
- Posypky
- sušenky
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
15 min.
1. Krok
Perníčky (hotový produkt, ty velké v čokoládě ve tvaru srdcí, preclíků, hvězd) nakrájíme na cca 1,5 cm kousky
2. Krok
Mascarpone se studenou šlehačkou, vanilkovými cukry a skořicí vyšleháme do pevnějšího krému Mandarinky scedíme
3. Krok
Kousky perníčků krátce namáčíme do kávy a dáme jako první na dno sklenic
4. Krok
Následuje vrstva krému, nejlépe cukrářským sáčkem, poté vrstva mandarinek, opět perníčky, krém a pár kousků mandarinek, na konec ještě trocha krému pokud zbyde
5. Krok
Dezert necháme v chladu alespoň 2 hodiny a před podáváním dekorujeme tmavým kakaem, vánočními posypkami, sušenkami dle vlastní fantazie