INZERCE

Zdroj: HLPhoto for Adobe Stock

Pečené králíčí stehýnka

Tradiční německé jídlo, které zdůrazňuje jemnou chuť králíka. Je skvělé pro rodinné obědy nebo speciální příležitosti.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Králíčí stehýnka

  • 4 Kus Králíčí stehýnka Přidáno do

Marináda

  • 2 KL olivový olej Přidáno do
  • 2 Stroužky česneku česnek Přidáno do
  • 1 Splash citronová šťáva Přidáno do
  • 1 KL Rozmarýn Přidáno do
  • 1 KL Tymián Přidáno do
  • 1 KL sůl Přidáno do
  • 1 KL pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Potřete králíčí stehýnka marinádou a nechte je minimálně hodinu (nebo přes noc) v lednici marinovat.

2. Krok

Předehřejte troubu na 200 stupňů.

3. Krok

Vyjměte králíčí stehna z lednice a položte je na plech do trouby.

4. Krok

Pečte králíčí stehýnka přibližně 45 minut v předehřáté troubě, dokud nejsou pěkně zezlátlé a propečené.

5. Krok

Podávejte pečené králíčí stehýnka s požadovanými přílohami.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty