INZERCE
Zdroj: HLPhoto for Adobe Stock
Pečené králíčí stehýnka
Tradiční německé jídlo, které zdůrazňuje jemnou chuť králíka. Je skvělé pro rodinné obědy nebo speciální příležitosti.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Králíčí stehýnka
- 4 Kus Králíčí stehýnka
Marináda
- 2 KL olivový olej
- 2 Stroužky česneku česnek
- 1 Splash citronová šťáva
- 1 KL Rozmarýn
- 1 KL Tymián
- 1 KL sůl
- 1 KL pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
90 min.
1. Krok
Potřete králíčí stehýnka marinádou a nechte je minimálně hodinu (nebo přes noc) v lednici marinovat.
2. Krok
Předehřejte troubu na 200 stupňů.
3. Krok
Vyjměte králíčí stehna z lednice a položte je na plech do trouby.
4. Krok
Pečte králíčí stehýnka přibližně 45 minut v předehřáté troubě, dokud nejsou pěkně zezlátlé a propečené.
5. Krok
Podávejte pečené králíčí stehýnka s požadovanými přílohami.