INZERCE

Zdroj: monkeybusinessimages from Canva

Pečené jehněčí stehno s česnekem a rozmarýnem

Toto chutné a aromatické jehněčí stehno je pečené dozlatova s česnekem a rozmarýnem.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 ks jehněčí kýta Přidáno do
  • 5 ks česnek Přidáno do
  • 2 větvičky Rozmarýn Přidáno do
  • 2 lžíce olivový olej Přidáno do
  • mořská sůl Přidáno do
  • černý pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Předehřejte troubu na 200 stupňů Celsia.

2. Krok

Jehněčí stehno umyjte a očistěte. Česnek oloupejte a rozmarýn opláchněte.

3. Krok

Ve malé nádobě smíchejte olivový olej, rozdrcený česnek, nasekaný rozmarýn, sůl a koření.

4. Krok

Tímto směsem potřete jehněčí stehno ze všech stran.

5. Krok

Jehněčí stehno vložte do pekáčku, případně na plech.

6. Krok

Stehno pečte v troubě přibližně 2 hodiny nebo dokud teploměr neukáže teplotu 70 stupňů Celsia.

7. Krok

Pečené jehněčí stehno nechte 10-15 minut odstát, pak ho můžete nakrájet a servírovat.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty