INZERCE
Zdroj: monkeybusinessimages from Canva
Pečené jehněčí stehno s česnekem a rozmarýnem
Toto chutné a aromatické jehněčí stehno je pečené dozlatova s česnekem a rozmarýnem.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 ks jehněčí kýta
- 5 ks česnek
- 2 větvičky Rozmarýn
- 2 lžíce olivový olej
- mořská sůl
- černý pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
120 min.
1. Krok
Předehřejte troubu na 200 stupňů Celsia.
2. Krok
Jehněčí stehno umyjte a očistěte. Česnek oloupejte a rozmarýn opláchněte.
3. Krok
Ve malé nádobě smíchejte olivový olej, rozdrcený česnek, nasekaný rozmarýn, sůl a koření.
4. Krok
Tímto směsem potřete jehněčí stehno ze všech stran.
5. Krok
Jehněčí stehno vložte do pekáčku, případně na plech.
6. Krok
Stehno pečte v troubě přibližně 2 hodiny nebo dokud teploměr neukáže teplotu 70 stupňů Celsia.
7. Krok
Pečené jehněčí stehno nechte 10-15 minut odstát, pak ho můžete nakrájet a servírovat.