INZERCE

Patizon na grilu

Patizon na gril. Průměrně velký patizon je dobrý na grilování a to je způsob, kterým můžeme z patizonu vykouzlit skutečně lahodné a zdravé jídlo. Recept je jednoduchý a výsledek vás překvapí.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 2 patizóny Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • Mletý pepř podle chuti Přidáno do
  • 6 lžic olivového oleje Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • Bylinky podle chuti Přidáno do
INZERCE

Postup

45 min.
1. Krok

Patizony nejprve omyjeme a nakrájíme na tenké plátky.

2. Krok

Poté je osolíme a opepříme podle chuti.

3. Krok

V misce smícháme olivový olej, prolisovaný česnek a bylinky.

4. Krok

Rovnoměrně namažeme plátky patizonů směsí.

5. Krok

Grilujeme na mírném ohni z obou stran do změknutí.

6. Krok

Podáváme s čerstvou bagetou a grilovanými kuřecími prsíčky. Dobrou chuť!

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

114 recepty

Masové pokrmy

1270 recepty

Oběd

2560 recepty

Levná jídla

626 recepty

Smažené

472 recepty

Cuketa

87 recepty

Pomazánky

166 recepty

Borůvky

53 recepty

Hlíva

8 recepty