INZERCE

Patizon na grilu

Patizon na gril. Průměrně velký patizon je dobrý na grilování a to je způsob, kterým můžeme z patizonu vykouzlit skutečně lahodné a zdravé jídlo. Recept je jednoduchý a výsledek vás překvapí.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 2 patizóny Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • Mletý pepř podle chuti Přidáno do
  • 6 lžic olivového oleje Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • Bylinky podle chuti Přidáno do
INZERCE

Postup

45 min.
1. Krok

Patizony nejprve omyjeme a nakrájíme na tenké plátky.

2. Krok

Poté je osolíme a opepříme podle chuti.

3. Krok

V misce smícháme olivový olej, prolisovaný česnek a bylinky.

4. Krok

Rovnoměrně namažeme plátky patizonů směsí.

5. Krok

Grilujeme na mírném ohni z obou stran do změknutí.

6. Krok

Podáváme s čerstvou bagetou a grilovanými kuřecími prsíčky. Dobrou chuť!

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty