INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/sb_tFhf_5TXRE1jfTrRi/bc8ca57a0ca0904def2f7ffe4049ad.png)
Patizon na grilu
Patizon na gril. Průměrně velký patizon je dobrý na grilování a to je způsob, kterým můžeme z patizonu vykouzlit skutečně lahodné a zdravé jídlo. Recept je jednoduchý a výsledek vás překvapí.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 2 patizóny
- sůl
- Mletý pepř podle chuti
- 6 lžic olivového oleje
- 2 stroužky česneku
- Bylinky podle chuti
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
45 min.
1. Krok
Patizony nejprve omyjeme a nakrájíme na tenké plátky.
2. Krok
Poté je osolíme a opepříme podle chuti.
3. Krok
V misce smícháme olivový olej, prolisovaný česnek a bylinky.
4. Krok
Rovnoměrně namažeme plátky patizonů směsí.
5. Krok
Grilujeme na mírném ohni z obou stran do změknutí.
6. Krok
Podáváme s čerstvou bagetou a grilovanými kuřecími prsíčky. Dobrou chuť!