INZERCE
Nádivka
Je to klasický pokrm, který má každý rád a zároveň je chutný. Je ideální přílohou ke každému svátečnímu jídlu, ať už ji raději plníte do krocana, nebo ji pečete zvlášť.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 8 šálků bílého chleba nakrájeného na kostičky
- 2 šálky nakrájeného celeru
- 1 šálek nakrájené cibule
- 1 lžičku sušené šalvěje
- 1 lžičku sušeného tymiánu
- 2 lžičky pepře
- kuřecí vývar
- 2 vejce
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
10 min.
1. Krok
Ve velké míse smíchejte kostky bílého chleba s celerem a cibulí a promíchejte, dokud se rovnoměrně nerozloží.
2. Krok
Přidejte sušenou šalvěj, tymián a pepř a promíchejte. Pomalu přidávejte kuřecí vývar, dokud se směs nádivky nespojí, ale není příliš mokrá (možná budete potřebovat další vývar podle toho, jak suchá je vaše směs nádivky).
3. Krok
Nakonec do mísy přidejte dvě rozšlehaná vejce a míchejte, dokud se vše dobře nespojí.
4. Krok
Nádivka se dá dále použít ke kuřeti či krocanovi.