INZERCE

Nádivka

Je to klasický pokrm, který má každý rád a zároveň je chutný. Je ideální přílohou ke každému svátečnímu jídlu, ať už ji raději plníte do krocana, nebo ji pečete zvlášť.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 8 šálků bílého chleba nakrájeného na kostičky Přidáno do
  • 2 šálky nakrájeného celeru Přidáno do
  • 1 šálek nakrájené cibule Přidáno do
  • 1 lžičku sušené šalvěje Přidáno do
  • 1 lžičku sušeného tymiánu Přidáno do
  • 2 lžičky pepře Přidáno do
  • kuřecí vývar Přidáno do
  • 2 vejce Přidáno do
INZERCE

Postup

10 min.
1. Krok

Ve velké míse smíchejte kostky bílého chleba s celerem a cibulí a promíchejte, dokud se rovnoměrně nerozloží.

2. Krok

Přidejte sušenou šalvěj, tymián a pepř a promíchejte. Pomalu přidávejte kuřecí vývar, dokud se směs nádivky nespojí, ale není příliš mokrá (možná budete potřebovat další vývar podle toho, jak suchá je vaše směs nádivky).

3. Krok

Nakonec do mísy přidejte dvě rozšlehaná vejce a míchejte, dokud se vše dobře nespojí.

4. Krok

Nádivka se dá dále použít ke kuřeti či krocanovi.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Saláty

266 recepty

Jablko

155 recepty

Dýně

50 recepty

Rýže

175 recepty

Dorty

317 recepty

Sušenky

20 recepty

Oběd

2788 recepty

V páře

213 recepty

Dršťky

118 recepty