INZERCE
Zdroj: Jobrestful from Getty Images
Majonéza na hamburgery
Rychlý a snadný způsob, jak připravit šťavnatý a chutný burger, který ozvláštní tato lahodná omáčka.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 ks vejce
- 1 lžíce Hořčice
- 200 ml Rostlinný olej
- 1 lžíce Ocet nebo citronová šťáva
- Sůl a mletý černý pepř podle chuti
- 1 lžíce mletá paprika
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
10 min.
1. Krok
V misce smíchejte vejce s hořčicí. Tato kombinace nám pomůže vytvořit hustou a krémovou majonézu.
2. Krok
Za stálého míchání postupně přidávejte rostlinný olej (doporučuji použít ruční mixér). Když zjistíte, že majonéza začíná tuhnout, přidávejte olej o něco rychleji.
3. Krok
Když je majonéza dostatečně hustá, přidejte ocet nebo citronovou šťávu, sůl, mletý černý pepř a mletou papriku. Důkladně promíchejte.
4. Krok
Nakonec nechte majonézu alespoň 30 minut odležet v chladničce, abyste dosáhli lepší chuti. Podle mých zkušeností je majonéza v chladu mnohem lepší.