INZERCE
Lilkový tatarák
Lilkový tatarák je netradiční, ale zdravou a chutnou alternativou klasického tataráku z masa. Tuto pochoutku si oblíbíte hlavně v létě, kdy jsou lilky skutečně chutné.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 2 Střední lilky
- česnek
- 1 čerstvé cibule
- 1 Lžíce dijonské hořčice
- olivový olej
- 1 vajíčko
- 1 Lžíce worcesteru
- sůl, pepř
- Petrželka
- opečené pečivo
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Lilky omyjeme, nakrájíme na plátky, posypeme solí a necháme cca 15 minut odstát. Poté plátky opláchneme a osušíme.
2. Krok
Lilky opečeme na pánvi s trochou oleje z obou stran. Necháme zchladnout a pak je nakrájíme na co nejmenší kousky.
3. Krok
V misce smícháme nakrájené lilky, nastrouhaný česnek, nasekanou cibuli, hořčici, worcester, olivový olej a žloutek.
4. Krok
Osolíme, opepříme a promícháme.
5. Krok
Před podáváním posypeme nasekanou petrželkou.
6. Krok
Podáváme s opečeným pečivem.