INZERCE
Langoše

Langoše

Langoše ve dvou variantách

INZERCE

Ingredience

porce
8

Těsto

  • 500 g hladká mouka Přidáno do
  • 250 g bílý jogurt Přidáno do
  • 250 g vlažná voda Přidáno do
  • 1 sušené droždí Přidáno do
  • 2 čl sůl Přidáno do

Česnekové máslo

  • 60 g rozpuštěné máslo Přidáno do
  • 3 rozdrcený stroužek česneku Přidáno do
  • sůl Přidáno do

Na dohotovení

  • kečup Přidáno do
  • zakysaná smetana Přidáno do
  • strouhaný sýr Přidáno do
  • rozdrcený stroužek česneku Přidáno do
INZERCE

Postup

40 min.
1. Krok

Ingredience na těsto prohněteme a necháme ho na teplém místě kynout 1,5 hodiny

2. Krok

Těsto zpracujte na dobře pomoučené pracovní ploše tak, aby vznikl podlouhlý tvar, odkrajujeme 8 kousků a poté z nich vytvarujeme placky

Langoše - krok přípravy 1
3. Krok

Na pánvi s dostatkem rozpáleného oleje opečeme postupně všechny langoše z obou stran do zlatova

Langoše - krok přípravy 1
4. Krok

Hotové langoše necháme okapat na kuchyňském papírovém ubrousku a dohotovíme Varianta 1- langoše natřeme česnekovým máslem, poté naneseme kečup a zasypeme strouhaným sýrem Varianta 2-langoše natřeme česnekovým máslem, poté naneseme zakysanou smetanu případně dle vlastní chuti dochucenou prolisovaným česnekem a solí a zasypeme strouhaným sýrem, případně můžeme ještě dodat petrželku nebo jarní cibulku

Langoše - krok přípravy 1

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Sušení

28 recepty

Dršťky

118 recepty

Rýže

176 recepty

Mascarpone

132 recepty

Celer

143 recepty

Saláty

267 recepty

Nepečené

197 recepty

Vánoční

84 recepty

Sušenky

20 recepty

Čočka

37 recepty

Dýně

51 recepty