INZERCE

Kuřecí maso se zeleninou na pánvi

Tento recept na kuřecí maso na pánvi je rychlý, snadný a plný chuti. Můžete ho podávat samotné nebo s vašimi oblíbenými přílohami.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 4 Kuře prsa Přidáno do
  • sůl a pepř dle chuti Přidáno do
  • 2 Lžíce olivového oleje Přidáno do
  • 1 cibule Přidáno do
  • paprík Přidáno do
  • 3 stroužky česneku, nasekané Přidáno do
  • 200 ml kuřecího vývaru Přidáno do
  • 1 Lžíce čerstvého rozmarýnu, nasekaného Přidáno do
  • 1 Lžíce čerstvého tymiánu, nasekaného Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Osolte a opepřete kuřecí prsa z obou stran.

2. Krok

Na pánvi rozpalte olivový olej a opečte na něm kuřecí prsa ze všech stran. Kuře vyjměte z pánve a odložte.

3. Krok

Na té samé pánvi orestujte cibuli, česnek a paprikdokud nezměknou. Přidejte kuřecí vývar, rozmarýn a tymián a nechte krátce povařit.

4. Krok

Vráťte kuře na pánev a pokračujte v pečení až do té doby, dokud nejsou prsa úplně hotova.

5. Krok

Podávejte ihned s oblíbenou přílohou. Kuřecí nudličky na pánvi jsou na světě!

Podobné recepty

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Scaloppine al Limone (telecí eskalope s citronem)

Tento recept na scaloppine al limone je jedním z mých nejoblíbenějších italských domácích jídel. Citronová omáčka je úžasně pikantní a skutečně zvýrazňuje chuť telecího masa. Je to skvělý pokrm, který díky své lehkosti chutná nejen v létě, ale také vám dodá dobrou náladu v chladnějším počasí.

Výborné kuřecí Kung Pao

Kuře Kung Pao je populární čínské jídlo, které se vyznačuje svou pikantností a chrupavostí. Skládá se z kuřecího masa, arašídů, chilli papriček a zeleniny, vše smažené a podávané s omáčkou na bázi sójové omáčky a rýžového octa.

Vepřová játra na cibulce

Vepřová játra na cibulce jsou vynikající klasika. Je důležité si dát pozor na čerstvost jater, protože játra jsou velmi citlivá na kvalitu a špatně čerstvá játra mohou být nebezpečná pro zdraví.

Pepřová omáčka ke steaku

Pepřová omáčka na steak je jednou z nejznámějších a nejoblíbenějších omáček ke steakům. Její pikantní chutí vynikne chuť masa a zpestří celkový gastronomický zážitek.

Kořeněný divočák guláš

Klasický divočák guláš, připravený s červeným vínem, kořenovou zeleninou a čerstvými bylinkami. Ideální pro chladné zimní dny a zvláštní příležitosti.

Řízek se smetanou a rajčatovou omáčkou

Miluji modernizaci klasických jídel a tento recept na řízky je toho dokonalým příkladem. Místo tradičního vídeňského řízku jsem do něj přidala sladkou a pikantní omáčku, která dává tomuto pokrmu zcela nový rozměr. Vařila jsem ho už několikrát a pokaždé byl výsledek neuvěřitelně nadšený.
anna01
anna01
Náhled receptu Vepřové plátky na houbách
Videorecept

Vepřové plátky na houbách

Recept na vepřové plátky na houbách je ideální pro všechny, kteří si chtějí udělat výjimečný oběd nebo večeři. Tato pokrm je plný chuti a vaše hosty jistě ohromí.

Podobné recepty

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Scaloppine al Limone (telecí eskalope s citronem)

Tento recept na scaloppine al limone je jedním z mých nejoblíbenějších italských domácích jídel. Citronová omáčka je úžasně pikantní a skutečně zvýrazňuje chuť telecího masa. Je to skvělý pokrm, který díky své lehkosti chutná nejen v létě, ale také vám dodá dobrou náladu v chladnějším počasí.

Výborné kuřecí Kung Pao

Kuře Kung Pao je populární čínské jídlo, které se vyznačuje svou pikantností a chrupavostí. Skládá se z kuřecího masa, arašídů, chilli papriček a zeleniny, vše smažené a podávané s omáčkou na bázi sójové omáčky a rýžového octa.

Vepřová játra na cibulce

Vepřová játra na cibulce jsou vynikající klasika. Je důležité si dát pozor na čerstvost jater, protože játra jsou velmi citlivá na kvalitu a špatně čerstvá játra mohou být nebezpečná pro zdraví.

Pepřová omáčka ke steaku

Pepřová omáčka na steak je jednou z nejznámějších a nejoblíbenějších omáček ke steakům. Její pikantní chutí vynikne chuť masa a zpestří celkový gastronomický zážitek.

Kořeněný divočák guláš

Klasický divočák guláš, připravený s červeným vínem, kořenovou zeleninou a čerstvými bylinkami. Ideální pro chladné zimní dny a zvláštní příležitosti.

Řízek se smetanou a rajčatovou omáčkou

Miluji modernizaci klasických jídel a tento recept na řízky je toho dokonalým příkladem. Místo tradičního vídeňského řízku jsem do něj přidala sladkou a pikantní omáčku, která dává tomuto pokrmu zcela nový rozměr. Vařila jsem ho už několikrát a pokaždé byl výsledek neuvěřitelně nadšený.
anna01
anna01
Náhled receptu Vepřové plátky na houbách
Videorecept

Vepřové plátky na houbách

Recept na vepřové plátky na houbách je ideální pro všechny, kteří si chtějí udělat výjimečný oběd nebo večeři. Tato pokrm je plný chuti a vaše hosty jistě ohromí.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Masové pokrmy

1160 recepty

Cizrna

17 recepty

Dezert

1611 recepty

Snídaně

499 recepty

Dorty

288 recepty

Zapečené

388 recepty

Mascarpone

100 recepty

Pečení

1842 recepty