INZERCE

Křehké sněhové pusinky

Cukrové pusinky, jak je dělám já.

INZERCE

Ingredience

porce
30
  • 5 kus vaječné bílky Přidáno do
  • 320 g moučkový cukr Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Bílky vyšlehejte s moučkovým cukrem ve vodní lázni. Cukr přidávejte postupně. Já jsem ho přidala 4x a šlehala do tuhé konzistence.

2. Krok

Ušlehanou bílkovou směsí naplňte cukrářský sáček nebo klasický mikrotenový sáček, odstřihněte špičku a tvořte pusinky přímo na plechu s pečicím papírem. Velikost pusinek je na vás. Já jsem ty své udělala o průměru asi 2 cm. Pusinky pečte/sušte při teplotě 90 stupňů po dobu 50-60 minut. Poté troubu vypněte a při pootevřených dvířkách pusinky asi 10 minut sušte. Pokud chcete mít pusinky barevné, stačí do vyšlehané směsi kápnout potravinářské barvivo.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty