INZERCE
Zdroj: bernjuer from Getty Images
Knedlíčková polévka
Zahřejte se touto lahodnou domácí knedlíčkovou polévkou plnou chuti a živin.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Polévka:
- 500 g hovězího masa
- sůl a pepř
- Majoránka
- jíška
Knedlíčky:
- 500 g kuřecích jater
- 50 g masla
- 2 vejce
- strouhanka
- sůl a pepř
- Majoránka
- česnek
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
45 min.
1. Krok
Příprava polévky: maso uvařte v tlakovém hrnci.
2. Krok
Nakrájejte ho na malé kousky.
3. Krok
Do vývaru přidejte vodu, sůl, maso a přiveďte k varu.
4. Krok
Knedlíčky: játra jemně umeleme.
5. Krok
Do mísy dáme strouhanku, mletá játra a ostatní přísady.
6. Krok
Vše smícháme a rukama tvoříme malé knedlíčky, které vhazujeme do vroucí polévky.
7. Krok
Polévku ochutíme zeleninou a nakonec přidáme jíšku a majoránku.