INZERCE
Zdroj: Pixabay
Kančí guláš, staročeský poctivý recept
Kančí guláš je vynikající a sytý pokrm, který se hodí na chladné zimní dny. Jeho chuť je typická pro českou kuchyni a sklízí velký úspěch u milovníků zvěřiny.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 kg kančího masa
- 2 stroužky česneku
- 2 Lžíce sladké papriky
- 1 Lžíce pálivé papriky
- 2 Lžíce mouky
- 1 litr vývaru
- sůl
- pepř
- 1 Lžíce oleje
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
90 min.
1. Krok
Na rozpáleném oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli a česnek.
2. Krok
Přidáme na kostičky nakrájené kančí maso a smažíme dozlatova.
3. Krok
Přisypeme mouku, sladkou a pálivou papriku a smažíme dalších 5 minut.
4. Krok
Přilijeme vývar, osolíme a opepříme a dusíme pod pokličkou na mírném plameni cca 1,5 hodiny, až maso změkne.