INZERCE

Zdroj: FB: Česká klasika

Jitrnicový prejt

Tradiční český recept nejen pro milovníky jitrnic. Robustní a bohatý na chutě, tento jídlo je skvělé pro zahřátí ve chladnějších měsících.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 Lžíce máslo Přidáno do
  • 4 ks jitrnice Přidáno do
  • 1 ks cibule Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • Majoránka Přidáno do
  • mletý černý pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Cibuli nasekáme najemno. V pánvi si rozehřejeme máslo.

2. Krok

Cibuli pomalu osmažíme dozlatova.

3. Krok

Z jitrnic vymačkáme prejt. Případně kupovaný jitrnicový prejt vyjmeme z obalu.

4. Krok

Do cibulky přidáme jitrnicový prejt a osmažíme jej dozlatova.

5. Krok

Nakonec jej osolíme, opepříme, přidáme majoránku.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Saláty

266 recepty

Masové pokrmy

1377 recepty

Zelí

164 recepty

Dezert

1888 recepty

Smažené

490 recepty

Oběd

2807 recepty

Dorty

318 recepty

Těstoviny

303 recepty