INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/4Pgl5tmaVYFKxGkVyvvf/246567242f96c45f6081c80757d5d9.jpeg)
Zdroj: FB: Česká klasika
Jitrnicový prejt
Tradiční český recept nejen pro milovníky jitrnic. Robustní a bohatý na chutě, tento jídlo je skvělé pro zahřátí ve chladnějších měsících.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 Lžíce máslo
- 4 ks jitrnice
- 1 ks cibule
- sůl
- Majoránka
- mletý černý pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Cibuli nasekáme najemno. V pánvi si rozehřejeme máslo.
2. Krok
Cibuli pomalu osmažíme dozlatova.
3. Krok
Z jitrnic vymačkáme prejt. Případně kupovaný jitrnicový prejt vyjmeme z obalu.
4. Krok
Do cibulky přidáme jitrnicový prejt a osmažíme jej dozlatova.
5. Krok
Nakonec jej osolíme, opepříme, přidáme majoránku.