INZERCE
Jae Yook Kimchi Bokkeum – Korejská pikantní lahůdka!
Když se spojí šťavnaté plátky vepřového masa, výrazná chuť fermentovaného kimchi a neodolatelně pikantní gochujang omáčka, vznikne explozivní kombinace chutí, která tě zahřeje i v těch nejchladnějších dnech! 🥢
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 600 g vepřové maso kýta tenké plátky nebo nudličky
- 250 g Kimchi
- 100 g Gochujang pasta
- 100 g mrkev
- 5 ks stroužky česneku
- 1 Lžíce zázvor
- 15 ml sezamový olej
- 3 ks jarní cibulky na ozdobu
- 200 g Barevná paprika
- sůl a pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Vepřové maso nakrájejte na plátky a naložte spolu s cibulí do korejské chilli pasty Gochujang. nechte marinovat cca 1 hodinu
2. Krok
Na pánvi rozehřejte olej.
3. Krok
A zprudka orestujte naložené maso spolu s cibuli, opekejte cca 2-3 minuty z každé strany.
4. Krok
Přidejte nakrájenou mrkev a barevnou papriku. přidejte lžici chilli pasty a orestujte. Zlehka zalijte vývarem a dochutíme solí a pepřem,
5. Krok
Nakonec posypeme nakrájenou jarní cibulkou nebo koriandrem. A servirujeme s dušenou rýži