INZERCE
Jae Yook Kimchi Bokkeum – Korejská pikantní lahůdka!

Jae Yook Kimchi Bokkeum – Korejská pikantní lahůdka!

Když se spojí šťavnaté plátky vepřového masa, výrazná chuť fermentovaného kimchi a neodolatelně pikantní gochujang omáčka, vznikne explozivní kombinace chutí, která tě zahřeje i v těch nejchladnějších dnech! 🥢

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 600 g vepřové maso kýta tenké plátky nebo nudličky Přidáno do
  • 250 g Kimchi Přidáno do
  • 100 g Gochujang pasta Přidáno do
  • 100 g mrkev Přidáno do
  • 5 ks stroužky česneku Přidáno do
  • 1 Lžíce zázvor Přidáno do
  • 15 ml sezamový olej Přidáno do
  • 3 ks jarní cibulky na ozdobu Přidáno do
  • 200 g Barevná paprika Přidáno do
  • sůl a pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Vepřové maso nakrájejte na plátky a naložte spolu s cibulí do korejské chilli pasty Gochujang. nechte marinovat cca 1 hodinu

2. Krok

Na pánvi rozehřejte olej.

3. Krok

A zprudka orestujte naložené maso spolu s cibuli, opekejte cca 2-3 minuty z každé strany.

4. Krok

Přidejte nakrájenou mrkev a barevnou papriku. přidejte lžici chilli pasty a orestujte. Zlehka zalijte vývarem a dochutíme solí a pepřem,

5. Krok

Nakonec posypeme nakrájenou jarní cibulkou nebo koriandrem. A servirujeme s dušenou rýži

Jae Yook Kimchi Bokkeum – Korejská pikantní lahůdka! - krok přípravy 1

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Oběd

2838 recepty

Rýže

176 recepty

Saláty

271 recepty

Dýně

51 recepty

Droždí

252 recepty

Mascarpone

132 recepty

Dezert

1917 recepty

Pomazánky

200 recepty

Nepečené

204 recepty

Zelí

166 recepty