INZERCE

Zdroj: fotogal for iStockPhotos

Jablečné červené zelí

Klasické německé jídlo, které se obzvlášť rádi podává v chladné roční době. Jablečné červené zelí je vynikající příloha k masu a bramborům.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Červené zelí

  • 1 Kus Červené zelí (cca. 1kg) Přidáno do
  • 2 Kus jablko Přidáno do
  • 1 Kus Cibule Přidáno do

Koření

  • 2 KL máslo Přidáno do
  • 2 KL cukr Přidáno do
  • 200 ml červené víno Přidáno do
  • 1 KL sůl Přidáno do
  • 1 KL pepř Přidáno do
  • 2 Kus Hřebíček Přidáno do
  • 1 Kus bobkový list Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Pro přípravu červeného zelí s jablky nejprve připravte červené zelí, jablka a cibuli.

2. Krok

Červené zelí a jablka orestujte na pánvi s máslem, dokud nejsou goed zadušené, asi 10 minut.

3. Krok

Přidejte zbývající suroviny a nechte dusit, dokud zelí není měkké. Na to, aby bylo červené zelí s jablky dostatečně měkké, potřebuje asi 40 minut vaření.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Smažené

489 recepty

Zelí

164 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Dorty

318 recepty