INZERCE
Zdroj: fotogal for iStockPhotos
Jablečné červené zelí
Klasické německé jídlo, které se obzvlášť rádi podává v chladné roční době. Jablečné červené zelí je vynikající příloha k masu a bramborům.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Červené zelí
- 1 Kus Červené zelí (cca. 1kg)
- 2 Kus jablko
- 1 Kus Cibule
Koření
- 2 KL máslo
- 2 KL cukr
- 200 ml červené víno
- 1 KL sůl
- 1 KL pepř
- 2 Kus Hřebíček
- 1 Kus bobkový list
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Pro přípravu červeného zelí s jablky nejprve připravte červené zelí, jablka a cibuli.
2. Krok
Červené zelí a jablka orestujte na pánvi s máslem, dokud nejsou goed zadušené, asi 10 minut.
3. Krok
Přidejte zbývající suroviny a nechte dusit, dokud zelí není měkké. Na to, aby bylo červené zelí s jablky dostatečně měkké, potřebuje asi 40 minut vaření.