INZERCE
Hummus z červené řepy a kešu
Lahodné lehké vegetarianské jídlo, ,nebo zajimavá příloha která obzvláštní váš jidelníček
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 500 g cizrny
- 400 g čerstvé červené řepy
- 1 Sůl lžíce tahini pasty
- 1 lžička římského kmínu
- sůl
- 250 g kešu oříšku
- 15 g thajské bazalky
- 15 ml pistaciového oleje
- citronová šťáva
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
35 min.
1. Krok
Do hrnce si dejte namočit suchou cizrnu, propláchněte a přidejte nakrájenou červenou řepu, sůl, římský kmín.
2. Krok
Vše společně vařte dokud vše nezměkne cca 25 min zvolna.
3. Krok
Po změknutí dejte vše do mixeru a rozmixujte na jemnou kaši dochutíme ještě citronovou šťávou a tahini pastou.
4. Krok
Na másle opečte kešu ořísky a po vychladnutí je posypte nakrájenymi bylinkami.
5. Krok
Ihned servirujte ja ještě použil pistaciový olej na dochucení při servirování ale bohatě stačí sezamový lněný či nějaký jiný.