INZERCE

Zdroj: Alex Rath for Getty Images

Hovězí roláda z trouby

Tradiční německé jídlo, které potěší váš jemný čich. Tyto hovězí rolády se pomalu pečou v troubě, aby se zajistilo, že maso je měkké a šťavnaté, zatímco náplň je prostoupena chutí slaniny, cibule a okurek

INZERCE

Ingredience

porce
4

Rouladen

  • 4 Kusy Hovězí roláda Přidáno do
  • 4 Kusy plátky slaniny Přidáno do
  • 4 Kusy Nakládané okurky Přidáno do
  • 2 Kusy Cibule Přidáno do
  • 4 KL Hořčice Přidáno do
  • 1 KL sůl Přidáno do
  • 1 KL pepř Přidáno do

Omáčka

  • 500 ml hovězí vývar Přidáno do
  • 1 KL rajčatové pyré Přidáno do
  • 1 KL Mouka Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

1. Pro recept na hovězí rolády z trouby předehřejte troubu na 200 stupňů. Zatímco se trouba předehřívá, připravte si ingredience. Nakrájejte cibuli, slaninu a okurky na proužky a dejte je stranou.

2. Krok

2. Vezměte své rolády a potřete je z obou stran hořčicí, než je ochutíte solí a pepřem. Na každý rolád položte proužky slaniny, cibule a okurek a pevně je zatočte. Každý rolád připevněte kuchyňským provázkem nebo jehlami na rolády.

3. Krok

3. Položte své rolády do pekáčku a opečte je z každé strany, dokud nezhnědnou. Poté přidejte hovězí vývar a protlak a rolády posypte trochou mouky.

4. Krok

4. Dejte pánvi do předehřáté trouby a dusit špalíčky 90 minut. Špalíčky otáčejte každých 30 minut, abyste se ujistili, že se vaří rovnoměrně na obou stranách.

5. Krok

5. Vyjměte pánvi z trouby a nechte hovězí rolády odpočívat několik minut před podáváním. Rolády můžete podávat s bramborovou kaší nebo červeným zelím. Dobrou chuť!

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty