Zdroj: Alex Rath for Getty Images
Hovězí roláda z trouby
Tradiční německé jídlo, které potěší váš jemný čich. Tyto hovězí rolády se pomalu pečou v troubě, aby se zajistilo, že maso je měkké a šťavnaté, zatímco náplň je prostoupena chutí slaniny, cibule a okurek
Ingredience
Rouladen
- 4 Kusy Hovězí roláda
- 4 Kusy plátky slaniny
- 4 Kusy Nakládané okurky
- 2 Kusy Cibule
- 4 KL Hořčice
- 1 KL sůl
- 1 KL pepř
Omáčka
- 500 ml hovězí vývar
- 1 KL rajčatové pyré
- 1 KL Mouka
Nejnovější letáky
Postup
1. Pro recept na hovězí rolády z trouby předehřejte troubu na 200 stupňů. Zatímco se trouba předehřívá, připravte si ingredience. Nakrájejte cibuli, slaninu a okurky na proužky a dejte je stranou.
2. Vezměte své rolády a potřete je z obou stran hořčicí, než je ochutíte solí a pepřem. Na každý rolád položte proužky slaniny, cibule a okurek a pevně je zatočte. Každý rolád připevněte kuchyňským provázkem nebo jehlami na rolády.
3. Položte své rolády do pekáčku a opečte je z každé strany, dokud nezhnědnou. Poté přidejte hovězí vývar a protlak a rolády posypte trochou mouky.
4. Dejte pánvi do předehřáté trouby a dusit špalíčky 90 minut. Špalíčky otáčejte každých 30 minut, abyste se ujistili, že se vaří rovnoměrně na obou stranách.
5. Vyjměte pánvi z trouby a nechte hovězí rolády odpočívat několik minut před podáváním. Rolády můžete podávat s bramborovou kaší nebo červeným zelím. Dobrou chuť!