INZERCE

Zdroj: Mykola Lunov from Canva

Hovězí maso se zeleninou

Dušené hovězí maso se zeleninou, vhodné k obědu nebo večeři.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 800 g Hovězí maso Přidáno do
  • 1 kus velká mrkev Přidáno do
  • 2 Stonky Celer Přidáno do
  • 1 kus velká cibule Přidáno do
  • 3 stroužky Česnek Přidáno do
  • 2 kus Peppers Přidáno do
  • 200 g Houby Přidáno do
  • 500 ml Vývar Přidáno do
  • 3 pl oleje Přidáno do
  • sůl a pepř podle chuti Přidáno do
INZERCE

Postup

80 min.
1. Krok

Maso nakrájejte na kousky a osolte. Na pánvi rozehřejte olej a maso osmažte dozlatova.

2. Krok

Mrkev, celer a cibuli nakrájejte nadrobno. Česnek prolisujte přes lis.

3. Krok

Opečené maso přendejte do hrnce a na pánvi orestujte nakrájenou zeleninu s česnekem. Zeleninu jsem nechala opékat na středním plameni, aby získala barvu a chuť.

4. Krok

K masu v hrnci přidejte opečenou zeleninu, promíchejte a přidejte vývar. Poté do hrnce přidejte nakrájené papriky a houby a vše nechte asi 1 hodinu dusit.

5. Krok

Maso by mělo být krásně měkké a omáčka hustá. Pokud je omáčka příliš řídká, můžete ji zahustit hladkou moukou.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty