INZERCE
Hovězí karbanátek se zelenými fazolkami

Hovězí karbanátek se zelenými fazolkami

Asi se může na první pohled zdát, že trochu netradiční kombinace zelených fazolek a mletého masa nikam nevede, ale věřte mi, ve finále vznikne famózně vyrovnaná chuť.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g mletého hovězího masa Přidáno do
  • 400 g mražených zelených fazolek Přidáno do
  • 2 vejce Přidáno do
  • 6 lžic strouhanky Přidáno do
  • sůl a pepř Přidáno do
  • 6 lžic nadrobno nasekané zelené petrželky Přidáno do
  • 1 lžíce rajčatového koncentrátu Přidáno do
  • 8 šery rajčátek Přidáno do
  • 1 mrkev nakrájená na kolečka Přidáno do
  • 2 menší cibule Přidáno do
  • 60 ml olivového oleje Přidáno do
  • 600 ml vody já používám Pí vodu BCS Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

1. Maso dejte do mísy, přidejte strouhanku, vejce, sůl, pepř, 3 lžíce nadrobno nasekané petrželky a velmi dobře prohněťte. Dejte do lednice alespoň na 30’ odpočinout.

2. Krok

2. Na pánvi rozehřejte olivový olej, z masa vytvarujte 4 větší karbanátky a zprudka opečte z každé strany. Dejte stranou na talíř.

3. Krok

3. Na tu samou pánev dejte cca 3’ restovat cibuli, mrkev, rajčata a rajčatový protlak. Přidejte fazolky, dochuťte solí, pepřem, druhou částí zelené petrželky a zalijte vodou. Promíchejte, přidejte karbanátky, přikryjte a dejte na cca 45’ dusit.

4. Krok

4. V průběhu dušení kontrolujte tekutiny a dochuťte. Ve finále v jídle zůstane jen minimum šťávy intenzivní chuti.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty