INZERCE
Zdroj: FB: Stolček prestri sa
Halušky k paprikášu
Halušky sú tradičnou slovenskou kuchyňou, ktorá sa dokonale hodí k rôznym omáčkam, najmä paprikášu. Tieto mäkké a chutné knedlíčky z osočinnej múky a vajec sú jednoduché na prípravu a skvele doplnia akúkoľvek omáčku.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 500 g hladká mouka
- 2 ks Vejce
- 150 ml voda
- 1 čl Sůl
- máslo
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Smíchejte všechny suché přísady v míse.
2. Krok
Přidejte vejce a vodu a míchejte.
3. Krok
Halušky házíme do vroucí osolené vody pomocí haluškáře a vaříme 8 minut.
4. Krok
Hotové halušky sceďte a promíchejte s trochou másla.