INZERCE
Zdroj: milanfoto from Getty Images
Gulášová polévka s párkem
Vyzkoušejte klasickou gulášovou polévku obohacenou o výraznou chuť párku. Tato polévka je perfektní pro chladné dny a určitě vás zahřeje.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 500 g hovězí maso
- 2 ks cibule
- 4 ks brambory
- 4 ks párky
- 2 Lžíce sádlo
- 2 Lžíce Sladká paprika
- 1 lžička Majoránka
- 1 lžička kmín
- 2 l voda
- 2 Kusy bobkový list
- 4 Kusy celý pepr
- 2 Lžíce sůl
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
90 min.
1. Krok
Na sádle osmahněte nakrájenou cibuli dozlatova.
2. Krok
Přidejte nakrájené hovězí maso a restujte, dokud nebude maso z všech stran pevné.
3. Krok
Odstavte pánev z plotny a přidejte papriku, dobře promíchejte.
4. Krok
Přidejte vodu, bobkový list, pepř, majoránku a kmín. Dejte vše do většího hrnce a vařte pokryté asi hodinu.
5. Krok
Mezitím oloupejte brambory a nakrájejte je na kostky. Přidejte je do hrnce.
6. Krok
Nakrájejte párky na kolečka a také je přidávejte do hrnce. Vařte dalších 15 minut, nebo dokud nejsou brambory měkké.
7. Krok
Polévku dochuťte solí a podávejte horkou.