INZERCE

Zdroj: Szakaly from Getty Images

Grilované hokkaido

Recept na chutné grilované hokkaido, které je vhodné jako příloha k hlavnímu chodu.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 kus dýně Hokkaido Přidáno do
  • 4 lžíce Olivový olej Přidáno do
  • 1 lžíce Mořská sůl Přidáno do
  • 1 lžíce Mletý černý pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Nejprve si připravte dýni hokkaido. Není třeba ji loupat, jen doporučuji ji dobře omýt, protože slupka je jedlá a při grilování dodá dýni zajímavou chuť. Rozkrojte dýni napůl, odstraňte semínka a nakrájejte ji na plátky silné asi centimetr.

2. Krok

Plátky hokkaido vložte do mísy a přidejte olivový olej, sůl a papriku. Vše důkladně promíchejte, aby se koření rovnoměrně rozložilo.

3. Krok

Rozehřejte gril na střední teplotu. Dýni grilujte asi 5-7 minut z každé strany.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty