INZERCE
Zdroj: Szakaly from Getty Images
Grilované hokkaido
Recept na chutné grilované hokkaido, které je vhodné jako příloha k hlavnímu chodu.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 kus dýně Hokkaido
- 4 lžíce Olivový olej
- 1 lžíce Mořská sůl
- 1 lžíce Mletý černý pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Nejprve si připravte dýni hokkaido. Není třeba ji loupat, jen doporučuji ji dobře omýt, protože slupka je jedlá a při grilování dodá dýni zajímavou chuť. Rozkrojte dýni napůl, odstraňte semínka a nakrájejte ji na plátky silné asi centimetr.
2. Krok
Plátky hokkaido vložte do mísy a přidejte olivový olej, sůl a papriku. Vše důkladně promíchejte, aby se koření rovnoměrně rozložilo.
3. Krok
Rozehřejte gril na střední teplotu. Dýni grilujte asi 5-7 minut z každé strany.