INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/HqUHATSeDMYMjjspzW0i/1db42ab162490d6183809d13cb75e3.jpeg)
Francouzské brambory
Jednoduchý recept na rychlý oběd
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 kg brambor
- 150 g Šunky
- 300 g mrazeného hrášku
- 5 sterilizovaných okurek
- 4 vejce ml mléka
- Sůl pepř
- vegeta
- olivový olej
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
40 min.
1. Krok
Brambory oloupeme a nakrájíme na silnější plátky a 10 minut povaříme. Slijeme vodu z brambor a necháme brambory chvilku chladnout. Šunku a okurky nakrájíme.
2. Krok
Zapékací misku vymažeme olejem.
3. Krok
1/3 brambor vyskládáme na dno misky, přidáme šunku, hrášek a okurky. Osolíme a opepříme.
4. Krok
Dáme druhou třetinu brambor, na to opět šunku, hrášek a okurky. Poslední vrstva jsou brambory.
5. Krok
Vejce a mléko rozmícháme, ochutíme vegetou. Touto směsí přelijeme obsah misky.
6. Krok
Pečeme na 200 stupňů cca 30 minut. Hotovo
7. Krok
Načti si QR kód a uvidíš videorecept
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/HqUHATSeDMYMjjspzW0i/862de07c90c4c36adf1ae31b3fbfc0.jpeg)