INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/arLdr0aRvfVERtn306_B/e21747d6ecc1f93667cf36ec446640.jpeg)
Fit mrkvovo-jablečný koláčik
Recept na zdravější koláček, který si můžete dopřát ke kávičce bez výčitek. Velmi chutný a výživný, vhodný i na snídani.
INZERCE
Ingredience
porce
12
Košík
- 1 ks jablko
- 2 ks mrkev
- 100 g Jablkové výživy bez cukru
- 70 g Smíchaných ovesných vloček
- 30 g ovesných vloček
- 30 g Bílkovina
- 50 g mletých vlašských ořechů
- 2 ks Vejce
- 1 čl prášek do pečiva
- 1 čl Sodný bikarbonát pro pečení
- 50 g cukr/med
- 100 ml Mléko
Krém
- 1⁄2 balení vanilkového pudinku
- 250 ml mléka
- 100 g Jemného tvarohu
- 15 g Vanilkového proteinu
- 2 čl Skořice
- 2 čl Skořice
- vanilka Sladidlo flavdrops
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
45 min.
1. Krok
Jablko a mrkev nastrouháme na jemno.
2. Krok
Přidáme žloutky, výživu, med a mléko a promícháme. Dále přidáme suché ingredience a smícháme.
3. Krok
Z bílků vyšleháme tuhý sníh a vmícháme do připravené směsi.
4. Krok
Těsto přelijeme do kulaté formy (průměr 26cm) vyložené pečicím papírem a pečeme při teplotě 180 stupňů přibližně 30 minut.
5. Krok
Vanilkový puding uvaříme v 250ml mléka, spolu s flavdrops a lžičkou skořice. V misce smícháme tvaroh s proteinem a skořicí. Tvarohovou směs přimícháme k pudinku.
6. Krok
Rozetřeme připravený pudingový krém na upečený a vychlazený korpus.
7. Krok
Na vrch jsem použila ještě mandlové máslo.