INZERCE
Zdroj: stitchik from Getty Images
Fazolová polévka z konzervy
Tento jednoduchý recept na domácí fazolovou polévku je ideální pro chladné dny. Polévka je výživná, zdravá a velmi chutná. Můžete ji připravit s využitím fazole z konzervy, což výrazně zkracuje dobu přípravy.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 může fazole
- 1 hrnek Cibule
- 2 stroučky česnek
- 3 hrnek zeleninový vývar
- 1 čajová lžička sladké papriky
- 1 štipka Sůl
- 1 štipka pepř
- 2 ks Brambory
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
40 min.
1. Krok
Na středním ohni, v velkém hrnci, zahřejte olej. Přidejte cibuli a česnek, smažte do chvíle, kdy cibule stane průhledná.
2. Krok
Přidejte vývar, fazole z konzervy, brambory, papriku, sůl a pepř. Vařte na malém ohni asi 30 minut, dokud polévka nezhoustne.
3. Krok
Ochutnejte a dochuťte podle chuti. Podávejte horké.