INZERCE

Zdroj: Freepik - Racool_studio

Fazolová a tymiánová polévka torrada recept

INZERCE

Ingredience

porce
6
  • 1 hrnek Sušených černých fazolí Přidáno do
  • 5 hrnky vody Přidáno do
  • 1 cibule Grande Přidáno do
  • 1 cdta Sušeného tymiánu Přidáno do
  • 1 může Celých rajčat Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • pepř Přidáno do
  • olivový olej Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Fazole nejprve namočte přes noc do vody. Tím fazole změknou a urychlí se jejich vaření. Kromě toho tento způsob pomáhá snížit obsah cukrů.

2. Krok

Druhý den fazole slijte a do velkého hrnce přidejte 5 šálků vody a fazole. Vařte na středním plameni, dokud fazole nezměknou, což bude trvat asi 40 minut.

3. Krok

Zatímco se fazole vaří, vezměte další pánev a na středním plameni rozehřejte olivový olej. Přidejte nakrájenou cibuli a česnek a smažte je, dokud nezměknou a nezískají zlatavou barvu.

4. Krok

Jakmile jsou fazole hotové, přidejte cibuli s česnekem a také tymián s rajčaty.

5. Krok

Pak polévku vařte ještě asi 20 minut. To umožní, aby se chutě řádně promísily.

6. Krok

Chcete-li polévku obměnit, můžete si v troubě opéct fazole a přidat je do každého pokrmu při podávání.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

129 recepty

Dorty

316 recepty

Rýže

175 recepty

Dýně

50 recepty

Sušenky

20 recepty

V páře

213 recepty

Pečivo

521 recepty

Masové pokrmy

1367 recepty

Saláty

265 recepty

Oběd

2782 recepty

Bezmasé pokrmy

1331 recepty