INZERCE

Zdroj: Freepik - Racool_studio

Fazolová a tymiánová polévka torrada recept

INZERCE

Ingredience

porce
6
  • 1 hrnek Sušených černých fazolí Přidáno do
  • 5 hrnky vody Přidáno do
  • 1 cibule Grande Přidáno do
  • 1 cdta Sušeného tymiánu Přidáno do
  • 1 může Celých rajčat Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • pepř Přidáno do
  • olivový olej Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Fazole nejprve namočte přes noc do vody. Tím fazole změknou a urychlí se jejich vaření. Kromě toho tento způsob pomáhá snížit obsah cukrů.

2. Krok

Druhý den fazole slijte a do velkého hrnce přidejte 5 šálků vody a fazole. Vařte na středním plameni, dokud fazole nezměknou, což bude trvat asi 40 minut.

3. Krok

Zatímco se fazole vaří, vezměte další pánev a na středním plameni rozehřejte olivový olej. Přidejte nakrájenou cibuli a česnek a smažte je, dokud nezměknou a nezískají zlatavou barvu.

4. Krok

Jakmile jsou fazole hotové, přidejte cibuli s česnekem a také tymián s rajčaty.

5. Krok

Pak polévku vařte ještě asi 20 minut. To umožní, aby se chutě řádně promísily.

6. Krok

Chcete-li polévku obměnit, můžete si v troubě opéct fazole a přidat je do každého pokrmu při podávání.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty