INZERCE

Zdroj: pixabay

Dušená mrkev na másle a medě

Rychlé a lehké jídlo z mrkve můžete podávat jako přílohu ale i jako hlavně jídlo např. na večeři s bagetou.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g mrkve oloupané nakrájené na cm velké kousky Přidáno do
  • 4 Lžíce máslo Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • 2 pl medu nebo hnědého cukru Přidáno do
  • 2 pl nasekané petrželky Přidáno do
  • 12 šálků vody Přidáno do
INZERCE

Postup

40 min.
1. Krok

Mrkev a ostatní ingredience dejte do hrnce na mírný oheň. Hrnec přikryjte a nechte mrkev pomalu vařit a dusit, občas s hrncem zatřeste.

2. Krok

Po 15 minutách pánev odkryjte a trochu s ní zatřeste, aby se mrkev nepřichytila k pánvi.

3. Krok

Podávejte.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty