INZERCE

Zdroj: pixabay

Dušená mrkev na másle a medě

Rychlé a lehké jídlo z mrkve můžete podávat jako přílohu ale i jako hlavně jídlo např. na večeři s bagetou.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g mrkve oloupané nakrájené na cm velké kousky Přidáno do
  • 4 Lžíce máslo Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • 2 pl medu nebo hnědého cukru Přidáno do
  • 2 pl nasekané petrželky Přidáno do
  • 12 šálků vody Přidáno do
INZERCE

Postup

40 min.
1. Krok

Mrkev a ostatní ingredience dejte do hrnce na mírný oheň. Hrnec přikryjte a nechte mrkev pomalu vařit a dusit, občas s hrncem zatřeste.

2. Krok

Po 15 minutách pánev odkryjte a trochu s ní zatřeste, aby se mrkev nepřichytila k pánvi.

3. Krok

Podávejte.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Saláty

266 recepty

Jablko

155 recepty

Dýně

50 recepty

Rýže

175 recepty

Dorty

317 recepty

Oběd

2788 recepty

Masové pokrmy

1370 recepty

Dršťky

118 recepty