INZERCE

Domácí kečup

Ukážeme vám, jak si připravit vlastní nejlepší domácí kečup , který je mnohem zdravější a chutnější než kupovaný. Bez konzervantů a umělých přísad.

INZERCE

Ingredience

porce
1
  • 1 kg zralých rajčat Přidáno do
  • 1 cibule Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • 60 ml olivového oleje Přidáno do
  • 2 lžíce soli Přidáno do
  • půl lžičky pepře Přidáno do
  • 50 g cukru Přidáno do
  • 50 ml čerstvě vymačkaného citronového džusu Přidáno do
  • půl lžičky koriandru Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Rajčata umyjeme, zbavíme nečistot a nakrájíme na čtvrtiny.

2. Krok

Cibuli a česnek oloupeme a jemně nakrájíme.

3. Krok

Na oleji orestujeme cibuli do zlatova, poté přidáme česnek a po chvíli rajčata.

4. Krok

Přidáme sůl, pepř, cukr a džus z citronu.

5. Krok

Zahříváme až do bodu varu, pak snížíme teplotu a necháme pomalu dusit hodinu.

6. Krok

Po hodině vmícháme koriandr, případně dochutíme.

7. Krok

Hmotu propasírujeme a nalijeme do sterilizovaných sklenic.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

129 recepty

Dýně

50 recepty

Rýže

175 recepty

Dorty

316 recepty

Těstoviny

299 recepty

Sušenky

20 recepty

Saláty

265 recepty

Pečivo

521 recepty

Masové pokrmy

1367 recepty

Zavařené

370 recepty