INZERCE

Domácí kečup

Ukážeme vám, jak si připravit vlastní nejlepší domácí kečup , který je mnohem zdravější a chutnější než kupovaný. Bez konzervantů a umělých přísad.

INZERCE

Ingredience

porce
1
  • 1 kg zralých rajčat Přidáno do
  • 1 cibule Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • 60 ml olivového oleje Přidáno do
  • 2 lžíce soli Přidáno do
  • půl lžičky pepře Přidáno do
  • 50 g cukru Přidáno do
  • 50 ml čerstvě vymačkaného citronového džusu Přidáno do
  • půl lžičky koriandru Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Rajčata umyjeme, zbavíme nečistot a nakrájíme na čtvrtiny.

2. Krok

Cibuli a česnek oloupeme a jemně nakrájíme.

3. Krok

Na oleji orestujeme cibuli do zlatova, poté přidáme česnek a po chvíli rajčata.

4. Krok

Přidáme sůl, pepř, cukr a džus z citronu.

5. Krok

Zahříváme až do bodu varu, pak snížíme teplotu a necháme pomalu dusit hodinu.

6. Krok

Po hodině vmícháme koriandr, případně dochutíme.

7. Krok

Hmotu propasírujeme a nalijeme do sterilizovaných sklenic.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Saláty

266 recepty

Smažené

489 recepty

Zelí

164 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Těstoviny

302 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty