INZERCE
Zdroj: Oleksandr P from Pexels
Domácí kečup s červenou řepou
Chutný domácí kečup s červenou řepou, který je perfektní společníkem k grilovaným pokrmům. Taktéž je skvělou alternativou k obchodním omáčkám, jejíž příprava je jednoduchá a výsledek je opravdu lahodný.
INZERCE
Ingredience
porce
3
- 1 kus cibule
- 500 g červená řepa
- 400 g rajčata
- 2 čajové lžičky jablečný ocet
- 2 šálky voda
- 200 g cukr
- 1 čajová lžička sůl
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Na hluboké pánvi opečte nasekanou cibuli, dokud nebude měkká a zlatohnědá.
2. Krok
Přidejte nastrouhanou červenou řepu a rajčata, nakrájená na kusy. Přidejte také ocet, vodu, cukr a sůl.
3. Krok
Přikryjte a na mírném ohni nechte vařit asi hodinu, případně dokud nezhoustne.
4. Krok
Kečup poté přelijte do skleněných sklenic a nechte ho vychladnout. Můžete ho skladovat v lednici až do 2 týdnů.