INZERCE
Zdroj: Fudio from Getty Images
Domácí bagety
Recept na domácí bagety v tradičním francouzském stylu. Tyto bagety jsou krásně křupavé na povrchu a měkké uvnitř. Jsou ideální na snídani nebo na oběd.
INZERCE
Ingredience
porce
6
- 500 g mouka hladká speciální
- 10 g Sůl
- 20 g cukr
- 7 g Suché kvasnice
- 350 ml voda
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
180 min.
1. Krok
V míse smíchejte hladkou mouku, sůl, cukr a sušené droždí.
2. Krok
Pomalu přidávejte vodu a míchejte.
3. Krok
Často přesouvejte na prkénku a nechte zakryté kynout 2 hodiny.
4. Krok
Po vykynutí těsto rozdělte a vyválejte z něj bagety, které přeneseme na vymaštěný plech.
5. Krok
Nechte bagety kynout ještě 30 minut a poté je vložte do předehřáté trouby na 220°C.
6. Krok
Bagety pečeme 25 minut.