INZERCE

Zdroj: Iwona Wozniak from Getty Images

Cuketa na přírodně

Jedním z nejoblíbenějších letních jídel je cuketa na přírodně. Hodí se jako příloha k mnoha pokrmům.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 2 ks cuketa Přidáno do
  • 3 ks česnek Přidáno do
  • 2 čl olivový olej Přidáno do
  • 1 čl sůl Přidáno do
  • mletá červená paprika Přidáno do
INZERCE

Postup

25 min.
1. Krok

Připravte zeleninu. Cuketu omyjte, odkrojte konce a nakrájejte na tenké plátky. Není třeba ji loupat. Česnek oloupejte a nakrájejte na drobno.

2. Krok

Na pánvi rozpalte olivový olej. Přidejte plátky cukety a pokračujte v přípravě na střední teplotě, dokud cuketa nezačne hnědnout a změknout.

3. Krok

Přidejte nasekaný česnek, sůl a mletou papriku.

4. Krok

Dýni podávejte teplou. Perfektně se hodí jako příloha k masu nebo rybám, ale může být i samostatným jídlem.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty