INZERCE

Zdroj: George Dolgikh from Canva

Chřestová polévka z bílého chřestu

Chutná a křehká polévka, která se připravuje z čerstvého bílého chřestu. Skvělá volba pro lehký oběd nebo večeři.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 l vývar z kuřecích kostí Přidáno do
  • 500 g bílý chřest Přidáno do
  • 1 ks cibule Přidáno do
  • 200 ml smetana na vaření Přidáno do
  • 2 Lžíce máslo Přidáno do
  • 1 lžička sůl Přidáno do
  • 1 lžička čerstvě mletý pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

45 min.
1. Krok

Chřest očistěte, odřízněte spodní tvrdé konce a nakrájejte ho.

2. Krok

Cibuli nakrájejte na drobno a orestujte na másle do zlatova.

3. Krok

Přidejte chřest a restujte dalších 5 minut.

4. Krok

Zalijte vývarem a vařte 15-20 minut, dokud chřest není měkký.

5. Krok

Poté polévku mixujte, dokud není hladká.

6. Krok

Vraťte polévku zpět na oheň, přidejte smetanu a dochuťte solí a pepřem.

7. Krok

Vařte dalších 5 minut a poté polévka je připravena k podávání.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

564 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1412 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty