INZERCE
Chimichurri omáčka ke steakum a rýbam
Tahle legendarní jednoduchá omáčka salsa vám zpříjemní každou grilovačku.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 100 g hladké petrželky
- 2 stroužky česneku
- 1 lžička malých kaparových plodů
- 1 červenou celou čerstvou chilli papričku
- špetku oregano
- 5 cl olivového oleje
- 2 cl červeného vinného octa
- Sůl mořskou vločkovou a čerstvě umletý černý pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
15 min.
1. Krok
Do misky nasekáme hladkou petrželku, česnek, oregano, malé kaparové plody bez nálevu a červenou chilli papričku (kdo má rád pikantnější, může přidat podle chuti i více).
2. Krok
Poté přilijeme olivový olej a červený vinný ocet, zlehka vše promícháme a dochutíme vločkovou mořskou solí a čerstvě umletým pepřem. Je to takové pesto jihoamerického stylu, které se hodí k vyzrálým a grilovaným masům.