INZERCE
Chimichurri omáčka ke steakum a rýbam

Chimichurri omáčka ke steakum a rýbam

Tahle legendarní jednoduchá omáčka salsa vám zpříjemní každou grilovačku.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 100 g hladké petrželky Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • 1 lžička malých kaparových plodů Přidáno do
  • 1 červenou celou čerstvou chilli papričku Přidáno do
  • špetku oregano Přidáno do
  • 5 cl olivového oleje Přidáno do
  • 2 cl červeného vinného octa Přidáno do
  • Sůl mořskou vločkovou a čerstvě umletý černý pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

15 min.
1. Krok

Do misky nasekáme hladkou petrželku, česnek, oregano, malé kaparové plody bez nálevu a červenou chilli papričku (kdo má rád pikantnější, může přidat podle chuti i více).

Chimichurri omáčka ke steakum a rýbam - krok přípravy 1
2. Krok

Poté přilijeme olivový olej a červený vinný ocet, zlehka vše promícháme a dochutíme vločkovou mořskou solí a čerstvě umletým pepřem. Je to takové pesto jihoamerického stylu, které se hodí k vyzrálým a grilovaným masům.

Chimichurri omáčka ke steakum a rýbam - krok přípravy 1

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty