INZERCE
Zdroj: FB: Varenie je radosť
Cesnačka z vývaru
Tento česnekový vývar vás zaručeně zahřeje a zasytí.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 l Hovězí vývar
- 8 hřebíček Česnek
- 3 kus Brambory
- 1 kus cibule
- 2 kus Vejce
- 1 lžíce Soli
- špetka černého pepře
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Začneme přípravou základních surovin. Česnek, cibuli a brambory očistíme a nakrájíme. Tak je nejlépe připravíme na další krok - smažení na pánvi.
2. Krok
Pak do vroucího vývaru přidejte česnek, cibuli a brambory a vařte asi 30 minut. Během vaření je důležité pravidelně míchat, aby se zelenina rovnoměrně promíchala s vývarem a získala harmonickou chuť.
3. Krok
Když jsou všechny ingredience měkké, rozklepněte vejce a přidejte je do polévky.
4. Krok
Pak už jen česnek osolte a opepřete a podávejte. Při podávání doporučuji fenykl posypat jemně nasekanou petrželkou.