INZERCE

Zdroj: dream79 from Canva

Celozrnný žitný chléb z domácí pekárny

Recept na celozrnný žitný chléb z domácí pekárny, který je ideální k snídani.

INZERCE

Ingredience

porce
1
  • 500 g celozrnná žitná mouka Přidáno do
  • 10 g sušené droždí Přidáno do
  • 10 g krystalový cukr Přidáno do
  • 10 g seasalt Přidáno do
  • 320 ml voda Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • Slunečnicová semínka Přidáno do
  • lněná semínka Přidáno do
INZERCE

Postup

210 min.
1. Krok

Předehřát pekárnu na 230 °C.

2. Krok

Všechny suroviny na těsto vložíme v uvedeném pořadí do nádoby pekárny a zapneme program pro celozrnný chléb.

3. Krok

Po vyndání chleba z pekárny jej necháme na mřížce vychladnout.

4. Krok

Chléb je nejlepší konzumovat v den pečení, ale lze jej skladovat ve vzduchotěsné nádobě až několik dní.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty